Ексбоксерка національної збірної України з Тального активно розвиває кар’єру моделі

Граційна та витончена 31-річна тальнівчанка Ніла Ліпська, майстер спорту з боксу, неодноразова Чемпіонка України та Кубків України, раніше входила до складу національної жіночої збірної України. Нині вона активно розвиває кар’єру моделі.

Нехай перемоги в боксі залишилися позаду, на новому терені Ніла досягає нових успіхів та перемог.

Тож пропонуємо вашій увазі інтерв’ю з відомою спортсменкою та моделлю родом із Тального Нілою Ліпською
– Ніло, розкажіть, хто Ви за фахом, де навчались?
– Я навчалася в Київському національному університеті культури і мистецтв на факультеті індустрії моди. Маю диплом магістра з соціокультурної діяльності. Зараз здобуваю другу вищу освіту в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. Володимира Винниченка на факультеті журналістики. Можливо, колись ми будемо з вами колеги.

– Розкажіть про бокс у вашому житті? Чому обрали саме цей вид спорту?
– Бокс у моєму житті з’явився спочатку як хобі, яке згодом переросло у професію. Я перша дівчина в Тальному, яка почала займатись боксом професійно. Коли стала студенткою, переїхала до Києва та продовжила займатися там. Перші мої офіційні змагання були у 2008 році за Кубок України, де я відразу здобула бронзу. З часом я потрапила до збірної України. В 2013 році я вперше стала чемпіонкою України і відтоді не втрачала свій титул. Пізніше спробувала себе на дві вагові категорії нижче та здобула перемогу у внутрішніх спарингах і таким чином потрапила до Чемпіонату Европи. Та в першому поєдинку судді не віддали мені перемогу. Проте пишаюсь, що я неодноразова чемпіонка України та Кубків України, займала призові місця та отримувала перемоги на міжнародних аренах. Була чемпіонкою міжнародного турніру «Балкан» та бронзовим призером Всесвітніх ігор з єдиноборств. Маю безліч медалей, але кількість не скажу, бо є така прикмета, що медалі рахувати не можна.
Чому саме бокс? Я не знаю. Просто займалась тим, що я люблю та повністю цьому віддавалась.
– Ніло, розкажіть, як Ви стали моделлю? З чого починали свою кар’єру?
– Мій модельний дебют був у 17 років, коли я була на першому курсі університету. Я взяла участь у декількох показах. Та на той час я вже тісно зв’язала себе зі спортом, тому віддала перевагу боксу. Друга моя спроба у моделінгу була більш ніж через 10 років – в 29-річному віці я взяла участь у проєкті «Brand Face» та здобула звання – «Міс впевненість». Мені сподобалось перемагати на таких конкурсах, тому я не змогла просто так все залишити. Згодом підписала контракт з однією київською модельною агенцією та зараз співпрацюю з ними.


– Ви колись мріяли стати моделлю?
– Так, я про це мріяла з дитинства. Ви знаєте, можу сказати, що за концепцією моделінг як спорт. Тобі завжди потрібно тримати себе в формі – фізичній та моральній, не «ламатися» після того, як не вдалося пройти кастинг. Як говорять: «на кожен товар є свій покупець». Так само і тут. Сьогодні замовнику потрібні брюнетки або «бейбі-фейс», а завтра – підходить твій типаж. В моделінгу немає поняття красивий чи некрасивий. Є лише поняття – підходить по типажу чи ні, і все. Але робота знайдеться для кожного, потрібно тільки бажання розвиватись та підвищувати свої професійні навички.
– Де Вас можна побачити?
– Мене запрошували в якості гостя-мотиватора для наркозалежних людей, а також для участі у соціальних кампаніях «Нокаутуємо ВІЛ» і «Краса та сила». Двічі публікувалась в журналах «Cosmopolitan» та «Premium car», також в журналах «Touch», «Apriori», «Welness». Крім цього, була обличчям календарів «World of style» і «Fashion Life». Брала участь у конкурсах краси, зокрема, здобула перемогу у столичному конкурсі «Miss Grand Beauty 2020» та взяла міжнародне гран-прі цього ж конкурсу. Крім цього, я була учасницею «Тижня моди» в Дубаї. Зараз працюю з українськими та іноземними брендами. Наразі готуюсь до українського фіналу міжнародного конкурсу «Miss Europe Continental», який відбудеться 15 вересня в Києві.


– Як Вам вдається завжди тримати себе в формі?
– Я бігаю та продовжую займатись боксом. Також регулярно відвідую салони краси, роблю процедури з догляду за обличчям. Ходжу на масажі та відвідую кріосауну.
– Ніло, чим займаєтесь у вільний час?
– В мене багато хобі. В вільний час я ходжу на приватні уроки класичного вокалу, акторської майстерності та пишу. Час від часу проходжу курси, пов’язані з художньою літературою. Також цікавлюсь кіно – переглядаю фільми та аналізую акторську, режисерську та сценаристську роботу.
На жаль, на все часу не вистачає, тому потрібно ставити в пріоритет те, що найважливіше в даний момент.

Катерина КІХТЕНКО

12.09.2021 09:00
Переглядів: 3325
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.