Україна посіла останнє місце на Євро

Збірна України програла третій завершальний матч на Євро-2016. Цього разу українці поступилися полякам 0:1.

Наша команда посіла останнє місце в групі й на чемпіонаті загалом, поступившись у всіх трьох поєдинках із загальним рахунком 0:5. Потіснити наших можуть лише турки, якщо програють останню гру.

Цього разу тренер Михайло Фоменко зробив відразу 5 замін у стартовому складі. Однак це не помогло. Українці володіли перевагою в першому таймі, однак реалізувати свої нагоди не зуміли. Найреальніший шанс втратив Андрій Ярмоленко, який вийшов сам на сам і пробив повз ворота. У другому таймі в одній із нечисленних атак Якуб Блащиковський невідпорним ударом у ліву дев’ятку відкрив рахунок, який попри намагання українців так і залишився незмінним.

Українці поступилися насамперед в тренерському мистецтві. Переляканий наставник українців Михайло Фоменко так і не наважився випустити другого нападника. Натомість на останні три хвилини вийшов зміцнювати опорну зону 37-річний Анатолій Тимощук.

У кожному з матчів наші збірники не знали, як їм подолати масовану оборону суперників. Руслан Ротань, який перебуває в чудовій формі, вийшов лише на останню гру. Натомість Коноплянка, що провалив чемпіонат грав в усіх трьох матчах.

Попереду в України нова епоха. Після найтемнішої ночі обов’язково наступає світанок. Ми не були такими безвольними, як Росія, і це обнадіює. У нас є два роки аби підготуватися до Мундіалю 2018. Сподіваємося, що Україна не згає цього часу.

Юрій СТРИГУН

21.06.2016 22:03
Переглядів: 980
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.