Росію чекають санкції через бійку футбольних хуліганів на Євро-2016

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) відкриє дисциплінарне провадження через зіткнення уболівальників 11 червня під час матчу Євро-2016 між збірними Англії та Росії на стадіоні в Марселі.

Росії можуть загрожувати серйозні санкції, оскільки саме російські фанати спровокували заворушення на стадіоні. Після того, як збірна Росії зрівняла рахунок у кінці матчу, російські фанати почали кидати різні предмети в бік одного з секторів із англійцями, а потім прорвалися до них через кордон стюардів. Конфлікт вдалося зупинити після втручання стюардів.

Напередодні матчу в Марселі в масштабних зіткненнях брали участь кілька сотень російських і англійських уболівальників. За даними французької поліції, щонойменше 31 людину поранено, 4 з них перебувають у важкому стані. Один із постраждалих англійців – в украй важкому стані. Також під час зіткнень постраждало 3 поліцейських.

Під час проведення попереднього Євро-2012 в Україні та Польщі через заворушення, які влаштовували російські вболівальники, на Федерацію футболу Росії було накладені серйозні санкції УЄФА, зокрема штрафи.

Цензор. НЕТ

12.06.2016 12:41
Переглядів: 838
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.