В Лисянці відкрилася нова пекарня

У центрі Лисянки днями відкрилася пекарня. Це справді знакова подія під час війни: життя в селищі триває, бізнес розвивається, з’являться надія і тверда впевненість у скорій перемозі над ворогом. Власники пекарні подружжя БайраківМихайло й Олександра, вже добре відомі лисянам і гостям селища своїми смачними кулінарними шедеврами. Вони раніше працювали в Лисянці, Черкасах, готуючи піцу за неповторними італійськими рецептами. Багатодітна сім’я повернулася в рідне містечко з початком воєнних дій, і відразу взялася за звичну справу.

– Ми просто дуже любимо цю частину нашого містечка, тож вирішили взяти цю будівлю в оренду та надати їй нове обличчя, – розповіла Олександра. – Тут, в самому центрі, найчастіше зустрічаються люди, а тепер вони будуть зустрічатися ще за піцою. І не тільки. Ми пропонуємо також хот-доги, шаурму, пиріжки, запашну каву кількох видів. Основа меню закладу, звичайно – піца, яку готує майстер, яким є мій чоловік Михайло, сам власними руками із різноманітними смачними начинками, на будь-який смак – всього 15 видів. Можна замовити доставку додому, на свято або для сімейної вечері. Випікається піца в спеціальних пічках для піци. І, головне, нею можна смакувати вже за 5-7 хвилин після замовлення.

Весь секрет у якісних складниках – пояснили власники пекарні. Головне обрати свіжі та якісні продукти для начинки, обрати правильне борошно та правильно приготувати тісто. При ручному приготуванні тісто виходить тоншим, а кожен гість отримує свій унікальний і неповторний витвір кулінарного мистецтва.

І наостанок, про що нагадали власники лисянської пекарні: найкраще їсти піцу теплою разом з сім’єю та дітьми або друзями. Піца – це страва для дружньої компанії, задушевних розмов і приємного відпочинку. Тому найкраще смакує тепла піца безпосередньо у закладі, де для цього є всі умови. «Ми хочемо в цей непростий для всіх час, зробити людей щасливішими. І місцевих жителів, і переселенців», – наголошують Михайло й Олександра Байраки. Тому тут кожна піца або інша випічка, виготовлені майстрами-пекарями дбайливо, з любов’ю і турботою про своїх відвідувачів.

Іван СМОЛІЙ

Читайте також: Рятувальники Звенигородщини засвоюють навички надання першої домедичної допомоги

Читайте нас також в Telegram!

13.04.2022 16:39
Переглядів: 3758
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.