Як волонтери зі Звенигородщини консервували рибу для ЗСУ

Чим тільки не доводиться займатись нашим волонтерам? Купувати авто, дрони, ліпити вареники, пекти пиріжки, робити тушкованку…

Майстер-клас у цій справі показали волонтери зі Звенигородщини.

«Як все було? Ну, це був екшн, – розповідає Микола Дяченко з Лисянки. – Вся справа в тому, що стояла спека в той день, коли до мене зателефонував Сергій Лебединець (орендар водойми зі Стебного) і каже: «Коля, є риба. Було б добре зробити консерви для ЗСУ». А спека і риба – це означає треба думати швидко. Щоб не добити машину, взяли причіп. А там кабасики такі по 6 кг (товстолобик)… Вже по дорозі вирішували, що з ними робити. А це – ну дуже серйозне питання. Тож зателефонував я до Тані Синицької (Лисянка), бо зрозумів, що справа не терпить. Валеріївна, ясна річ, знайшла швиденько людей: прекрасну, небайдужу, відповідальну сімʼю Момотів зі Смільчинць. Банки нам надали у волонтерському центрі «Країна вільних» Лисянської ТГ. Всі разом спрацювали на 5 з плюсом. А наші воїни принагідно отримають близько 80 півлітрових банок смачнючої рибної тушкованки».

Тримаймо стрій!

Тетяна ІВАШКЕВИЧ

Читайте нас також в Telegram!

22.11.2023 11:27
Переглядів: 1300
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.