Свинина з селерою

Коли ж, як не восени, можна побалувати себе запашною і вітамінною селерою. Кожна господиня знає, що це унікальна рослина. Не тільки смачна, але й надзвичайно вітамінна, корисна. Вона багата вітаміном С, каротином, кальцієм, калієм, фосфором, міддю, залізом, магнієм тощо. Тож давайте не будемо відмовляти собі у заслуженому задоволенні!

Свинина пісна філейна ─ 700 г

Цибуля ─ 3 середніх або одна велика

Селера – жмут селери листкової (або черешкової, або коренеплід)

Сіль

Олія

Свинину ріжемо невеличкими, але й не дрібними шматочками, щоб, обсмажившись, м’ясо залишилось соковитим. Спершу смажимо на пательні без олії, щоб випарувалась зайва волога, активно, перемішуючи. Потім обсмажуємо на олії до скоринки. На іншій пательні смажимо цибулю, порізану півкільцями. Коли цибуля майже готова, додаємо до неї порізану селеру (кореневу й черешкову кубиками), обсмажуємо кілька хвилин (кореневу найдовше). Змішуємо м’ясо з селерою, солимо і тушкуємо при закритій кришці на олії, помішуючи, ще 10 хвилин. Смачного!

21.09.2016 11:01
Переглядів: 740
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.

Warning: Undefined array key 0 in /sites/viche.ck.ua/wp-content/themes/viche/single.php on line 91

Warning: Attempt to read property "cat_ID" on null in /sites/viche.ck.ua/wp-content/themes/viche/single.php on line 91