Свиняча гомілка, запечена в меді та майонезі - Вісті Черкащини

Свиняча гомілка, запечена в меді та майонезі

Зі свинячих ніг можна не тільки холодець варити. Пропонуємо вам оригінальний рецепт смачної м’ясної страви.

Рулька свиняча (гомілка) – 1 шт. (800-1000г)

Часник – 5-6 зубчиків

Сіль – 1 ст. ложка

Перець мелений – 1 ч. ложка

Ароматні трави – за бажанням

Мед – 1 ч. ложка

Майонез – 1 ст. ложка

Гірчиця – 1 ч. ложка

Рульку ретельно пошкребти ножем, помити, обсушити.

Зробити ножем глибокі проколи в шкірці, помістити в отвори зубчики часнику, розрізані навпіл.

Натерти сіллю, перцем, за бажанням додати пряних трав.

Змішати майонез, мед і гірчицю.

Змастіть цією сумішшю рульку.

Залишіть маринуватися на кілька годин, в ідеалі на ніч.

У пакет для запікання покладіть підготовлене м’ясо, поставте в духовку, розігріту до 160-170 градусів на 2-2.5 години. Орієнтуйтеся по своїй духовці, якщо за цей час шкірка ще не набула золотистого кольору, додайте вогню. Потім духовку вимкніть й залиште в ній м’ясо ще на півгодини. Смачного!

17.02.2017 10:53
Переглядів: 3542
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.

Warning: Undefined array key 0 in /sites/viche.ck.ua/wp-content/themes/viche/single.php on line 91

Warning: Attempt to read property "cat_ID" on null in /sites/viche.ck.ua/wp-content/themes/viche/single.php on line 91