Свиняча гомілка, запечена в меді та майонезі

Зі свинячих ніг можна не тільки холодець варити. Пропонуємо вам оригінальний рецепт смачної м’ясної страви.
Рулька свиняча (гомілка) – 1 шт. (800-1000г)
Часник – 5-6 зубчиків
Сіль – 1 ст. ложка
Перець мелений – 1 ч. ложка
Ароматні трави – за бажанням
Мед – 1 ч. ложка
Майонез – 1 ст. ложка
Гірчиця – 1 ч. ложка
Рульку ретельно пошкребти ножем, помити, обсушити.
Зробити ножем глибокі проколи в шкірці, помістити в отвори зубчики часнику, розрізані навпіл.
Натерти сіллю, перцем, за бажанням додати пряних трав.
Змішати майонез, мед і гірчицю.
Змастіть цією сумішшю рульку.
Залишіть маринуватися на кілька годин, в ідеалі на ніч.
У пакет для запікання покладіть підготовлене м’ясо, поставте в духовку, розігріту до 160-170 градусів на 2-2.5 години. Орієнтуйтеся по своїй духовці, якщо за цей час шкірка ще не набула золотистого кольору, додайте вогню. Потім духовку вимкніть й залиште в ній м’ясо ще на півгодини. Смачного!



