М’ясні рулети з твердим сиром
Страва майже святкова й беззаперечно смачна та поживна!
Відбивні зі свинини – 8 штук
Яйце – 2 штуки
Вершкове масло – 20 г
Олія – 2 столові ложки
Твердий сир – 100 г
Сіль
Перець
Панірувальні сухарі – 100 г
Борошно – 100 г
Відбити шматочки м’яса, посолити й поперчити. Потерти сир. Нарізати масло невеличкими кубиками. Зробити рулетки, замотавши сир і масло у м’ясо, скріпити зубочистками. Збити яйця. Вмокнути рулети в яйце, борошно, ще раз у яйце і, на останок, ─ у сухарі. Обсмажити на олії до золотистої скоринки. Смакує з будь-яким улюбленим соусом та овочевим салатом.