Картопляні кульки з фаршем
Тушковану картоплю з фаршем готують усі. А чи пробували ви варену? Треба спробувати, щоб навіки полюбити цю страву.
8-10 картоплин
400 г фаршу
1 яйце
2 чайні ложки крохмалю
Дрібка борошна
Сіль, перець
Масло, сметана або шкварки
Кріп
5 картоплин відварити, а потім потерти їх на терці. Останнє стосується і сирої картоплі. Сік відділили.
Змішати сиру і варену картоплю, додати крохмаль, борошно, яйце, посолити, поперчити й зробити кульки. Нафарширувати їх. (Фарш попередньо солимо й перчимо).
Варити у підсоленій воді, щоб кульки піднялись і сіли.
Заправити маслом зі сметаною або шкварками. Посипати подрібненим кропом. Смачного!