Картопляні кульки з фаршем

Тушковану картоплю з фаршем готують усі. А чи пробували ви варену? Треба спробувати, щоб навіки полюбити цю страву.

8-10 картоплин

400 г фаршу

1 яйце

2 чайні ложки крохмалю

Дрібка борошна

Сіль, перець

Масло, сметана або шкварки

Кріп

5 картоплин відварити, а потім потерти їх на терці. Останнє стосується і сирої картоплі. Сік відділили.

Змішати сиру і варену картоплю, додати крохмаль, борошно, яйце, посолити, поперчити й зробити кульки. Нафарширувати їх. (Фарш попередньо солимо й перчимо).

Варити у підсоленій воді, щоб кульки піднялись і сіли.

Заправити маслом зі сметаною або шкварками. Посипати подрібненим кропом. Смачного!

07.12.2016 16:04
Переглядів: 2705
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.

Warning: Undefined array key 0 in /sites/viche.ck.ua/wp-content/themes/viche/single.php on line 91

Warning: Attempt to read property "cat_ID" on null in /sites/viche.ck.ua/wp-content/themes/viche/single.php on line 91