Еклери із солоною начинкою

Складові:

Для еклерів:

вода – 125 мл;

борошно – 100 г;

яйця – 3 шт .;

вершкове масло – 50 г;

дрібка солі.

Для начинки:

крем-сир – 200 г (або добре перетертий через сито жирний домашній сир);

солона сьомга – 200 г (порізати шматочками)

вершки – 4 ст. ложки;

консервований хрін – 1 ч. ложка;

сік і цедра лимона – за смаком;

кріп або зелена цибуля;

сіль і перець – за смаком.

Приготування

1. Для тіста борошно заварюємо сумішшю окропу і розтопленого масла. Замішуємо тісто лопаткою в гладкий комок і, інтенсивно помішуючи, починаємо додавати яйця по одному.

2. Переливаємо тісто в кондитерський мішок і видавлюємо еклери на папір для випічки.

3. Випікаємо еклери при 170 градусах близько 20 хвилин. Час готування визначається розміром еклерів, але можна орієнтуватися на колір – світло-коричневі верхівки еклерів говорять про їхню готовність.

4. З’єднуємо всі інгредієнти начинки і наповнюємо сумішшю кондитерський мішок.

5. Начиняємо еклери кремом і прикрашаємо за бажанням.

12.10.2016 13:06
Переглядів: 2778
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.

Warning: Undefined array key 0 in /sites/viche.ck.ua/wp-content/themes/viche/single.php on line 91

Warning: Attempt to read property "cat_ID" on null in /sites/viche.ck.ua/wp-content/themes/viche/single.php on line 91