Випікали пироги та малювали листівки: вихованців Тальнівського центру комплексної реабілітації пробують себе у кулінарії

Світлий та теплий настрій завжди панує в Тальнівському центрі комплексної реабілітації. Вихованці проявляють свою творчість та любов до ближнього. На заняттях дітки взялися за випікання ароматних пиріжків з капустою, що не тільки зігріли душу, але і дали можливість виявити свої таланти у кулінарному мистецтві.
– Дітки захотіли спекти пиріжки, звісно ж ми пішли їм на зустріч і зробили з ними смаколики. Учасники на кулінарному занятті старанно начиняли пиріжки капустою, спостерігали, як правильно це потрібно робити. Спілкувалися між собою, раділи, оскільки подібні заходи вони люблять найбільше. З нетерпінням очікують п’ятниці, щоб робити щось креативне, – розповідає керівниця центру Людмила Павлова.
Кухня центру наповнилася ароматом свіжого тіста, а вихованці з великим ентузіазмом приступили до роботи. Кожен етап процесу вимагав співпраці та взаємодії, що відмінно підкреслює важливість командної роботи.
Але це не було їхнім єдиним проявом творчості. Потім діти виготовляли листівки, щоб висловити свою підтримку військовим. Кожна листівка несла в собі теплі слова, побажання і подяку за їхню службу та відданість. Вихователі центру допомагали учасникам оформляти листи, а потім виготовлених, аж 20 штук занесли до пошти і поклали у скриньку.
–На День Валентина місцева підприємниця Лілія Мовчан з екструдованого пінопласту вирізала об’ємні сердечка. А тоді вихованці розмальовували їх. Кожна велика валентинка виражала не тільки індивідуальність та талант кожного учасника, але і безмежну любов, яку вони хотіли подарувати один одному, – додає Людмила Миколаївна.
Працівники Тальнівського центру комплексної реабілітації своєю турботою та підтримкою, розвивають не лише фізичні, але і соціальні навички у кожного вихованця. На наступному кулінарному занятті, наставники і реабілітанти готуватимуть гусячі сирні лапки.
Аріана НЕСТЕРЕНКО
Читайте також: Мав за честь представляти Україну: Ігор Новицький про свою участь у Глобальному форумі продовольства та сільського господарства



