Куряча печінка з кабачками - Вісті Черкащини

Куряча печінка з кабачками

Корисна, досить дієтична й разом тим поживна, легка в приготуванні страва. Окрім того, вміщує високу концентрацію фолієвої кислоти або вітаміну В 9, надзвичайно корисного для здоров’я, особливо ─ для жінок.

Інгредієнти:

1. куряча печінка – 0, 5 кг

2. один кабачок

3. олія

4. борошно для паніровки

5. оцет – 2 столові ложки

6. мед – 1-2 чайні ложки

7. сіль

8. перець

9. базилік

Курячу печінку помийте, поріжте шматочками, виваляйте в борошні, смажте 4-5 хвилин на олії. Поріжте часник , добавте до печінки, підсмажте ще 1 хвилину. Потім додайте мед, оцет, сіль та перець, потримати на вогні, помішуючи, ще хвилин дві.

На іншій сковороді підсмажте кабачок, порізаний невеличкими кубиками на олії.

У кінці з’єднайте кабачки з печінкою і кілька хвилин просмажте все разом. Для прикраси можна додати базилік.

До печінки можна як гарнір подати яблучне пюре ( із тушкованих яблук). Лише додавши туди трохи лимонного соку, щоб суміш не темніла. А якщо додати туди ще й свіжої м’яти, страва вже набуде вишуканості. Вибір за вами. Смачного!

15.08.2016 11:25
Переглядів: 2819
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.