Куряча печінка з кабачками

Корисна, досить дієтична й разом тим поживна, легка в приготуванні страва. Окрім того, вміщує високу концентрацію фолієвої кислоти або вітаміну В 9, надзвичайно корисного для здоров’я, особливо ─ для жінок.
Інгредієнти:
1. куряча печінка – 0, 5 кг
2. один кабачок
3. олія
4. борошно для паніровки
5. оцет – 2 столові ложки
6. мед – 1-2 чайні ложки
7. сіль
8. перець
9. базилік
Курячу печінку помийте, поріжте шматочками, виваляйте в борошні, смажте 4-5 хвилин на олії. Поріжте часник , добавте до печінки, підсмажте ще 1 хвилину. Потім додайте мед, оцет, сіль та перець, потримати на вогні, помішуючи, ще хвилин дві.
На іншій сковороді підсмажте кабачок, порізаний невеличкими кубиками на олії.
У кінці з’єднайте кабачки з печінкою і кілька хвилин просмажте все разом. Для прикраси можна додати базилік.
До печінки можна як гарнір подати яблучне пюре ( із тушкованих яблук). Лише додавши туди трохи лимонного соку, щоб суміш не темніла. А якщо додати туди ще й свіжої м’яти, страва вже набуде вишуканості. Вибір за вами. Смачного!



