Назвали причину зростання цін у ресторанах і кафе

Ціни в ресторанах і кафе підвищилися через брак працівників.

За кілька років зарплати працівників у сфері громадського харчування збільшилися на 30%, пише UBR.ua.

Після локдауну в Україні з галузі громадського харчування пішла майже половина працівників. Лише 20% повернулися до ресторанного сектора. Решта покинули галузь через постійне закриття і відкриття ресторанів і кафе.

“Під час пандемії коронавірусу деякі колеги не виплачували заробітну плату працівникам. Це й підірвало довіру до роботодавців”, – повідомив власник Bassano Ristorante і Bassano Dolceteka Олексій Камардін.

gazeta.ua

25.08.2021 16:22
Переглядів: 622
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.