На Лисянщині закликали створити власний резерв борошна

Голови територіальних громад Лисянщини Анатолій Проценко, Валентина Стадник і та Анатолій Демерза звернулися до власників сільськогосподарських підприємств, фермерів Лисянської, Бужанської та Виноградської громад з проханням створити власний резерв борошна.

У зв’язку з складною ситуацією з продуктами харчування, пояснюють вони, особливо важливим сьогодні є забезпечення хлібом. Тому виникла потреба створити власний резерв борошна в громадах для виготовлення хліба з метою забезпечення потреб територіальної оборони, лікарні, будинку пристарілих, вимушено переселених осіб, мешканців нашої території, а також для постачання ЗСУ.

Для створення власного резерву борошна, що гарантує продовольчу безпеку громад, власники сільськогосподарських підприємств та фермерів, по можливості, мають вже в найближчі дні привезти борошно на склад, який вже готовий приймати продукцію.

Іван СМОЛІЙ

04.03.2022 15:01
Переглядів: 728
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.