Єрківчани переробили понад тонну м’яса на тушонку для ЗСУ

Волонтери Єрківської громади, що на Черкащині, спільно з підприємцями активно трудяться над створенням додаткового продовольчого запасу для ЗСУ. Цього разу підприємці надали тонну м’яса (курка, свинина), яке працьовиті єрківчанки старанно законсервували разом з квасолею. Окремими партіями консерви буде розвезено на різні рубежі фронту.

«Дівчата із золотими руками постійно готують смаколики для наших хлопців. Щиро дякуємо усім мешканцям Єрківської громади, а також сусідніх селищ та містечок, які готують вдома смаколики та долучаються до благодійних ініціатив у будь-який спосіб: фінансово, фізично, морально. Продовжуємо організовувати допомогу для наших воїнів. Друзі! Долучаймося! Спільними зусиллями наближаймо нашу Велику Перемогу над рашистами! Справжні українці не втомлюються допомагати ЗСУ. Кожен має змогу себе проявити. Разом вистоїмо і переможемо», – зауважує волонтерка Анна Гунченко.

До слова, в Єрках з перших днів повномасштабного вторгнення працює потужний волонтерський рух, який робить дуже багато задля підтримки, забезпечення наших захисників.

Марина КАМІНСЬКА

Читайте також: Підприємець з Тальнівщини передав військовим три квадроцикли

Читайте нас також в Telegram!

13.06.2022 14:41
Переглядів: 454
Коментарiв нема

Залишити відповідь

Щоб залишити коментар або відгук під цією публікацією, увійдіть або зареєструйтеся.